”All I want for Christmas…” 

is een (online) kerstquiz!

De feestdagen staan weer voor de deur, normaal gesproken een tijd die je doorbrengt met familie en vrienden. Lang tafelen, borrelen, lachen en uitgebreid dineren met natuurlijk veel lekker eten en drinken. Helaas lijkt het ook dit jaar niet mogelijk om uitgebreid bij elkaar te komen, dus moet je creatief zijn om toch op een leuke manier de feestdagen met elkaar in te vullen. De online kerstquiz van Pubquizmasters.nl is daarvoor zeer geschikt. Benieuwd naar wat onze kerstquiz inhoudt en hoe dat werkt? Dat leggen we jou hieronder graag uit!

De Kerstquiz 2021

Een kerstquiz is een ontzettend leuke activiteit voor tijdens de feestdagen. Gezellig voor met jouw eigen familie thuis, of toch juist online met alle broers, zussen, ooms en tantes erbij? Het kan allebei! 

Van kerstmuziek tot vragen over de kerstman. Ideaal voor met familie en vrienden, maar net zo leuk voor tijdens een digitale kerstborrel met collega’s. Met een online kerstquiz zorg jij in elke groep voor een onvergetelijke kerstmis!

Wat kan je verwachten?

Wij doen alle voorbereiding, zodat jij een leuke online kerstquiz kan organiseren… Goede verdeling toch?  

Je krijgt van ons 50 kerstvragen met algemene kennis, leuke weetjes over Mariah Carey en natuurlijk de twee bekende beeld- en geluidsrondes. Wil je ook nog eigen vragen insturen om de pubquiz tijdens kerst net wat persoonlijker te maken? Super leuk idee, geef ons jouw vragen door dan nemen we die mee in jouw quiz.

Let's (kerst)quiz!

Je hebt van ons de kerstquiz digitaal ontvangen… En dan? Super eenvoudig, alle uitleg ontvang je bij het kerstquiz-pakket!

Maak teams, ga voor de open haard of bij de kerstboom zitten en start jullie kerstquiz. Wil je de kerstquiz online organiseren, dan raden we je aan om hier Zoom, Microsoft Teams, Google Hangouts of Skype voor te gebruiken. Via Zoom kan je zelfs groepjes maken, ideaal voor grote families of vriendengroepen!

Ben jij klaar voor een
online kerstquiz?

Ja? Top, dan zorgen wij voor jou en jouw familie, vrienden of collega’s graag voor een unieke kerstactiviteit. Wil je wel graag een quiz organiseren, maar is een kerstquiz toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan onze andere pubquizzen.