”All I want for Christmas…” 

is een (online) kerstquiz!

De feestdagen staan voor de deur, en dat betekent weer de nodige gezelligheid met familie en vrienden. Borrelen, lang tafelen, veel lachen en natuurlijk veel lekker eten en drinken. Ook dit jaar heeft Pubquizmasters.nl weer een ontzettend leuke kerst pubquiz gemaakt voor tijdens de feestdagen. Gezelligheid staat altijd voorop, daarom is het quizpakket gevuld met meezingers, hilarische kerstfilmpjes en de nodige weetjes en afbeeldingen.

De kerstquiz 2023

Een quiz is een super leuke activiteit voor tijdens de feestdagen. Gezellig voor met de familie thuis, of juist online met alle broers, zussen, ooms, tantes en vrienden erbij. Het kan allemaal! 

Van kerstmuziek tot vragen over de kerstman. Ideaal met familie en vrienden, maar net zo leuk voor tijdens een digitale kerstborrel met collega’s. Met de kerst pubquiz van Pubquizmasters zorg jij in elke groep voor een onvergetelijke kerstmis!

Wat kan je verwachten?

Heel simpel: een compleet verzorgd kerstquizpakket met de volgende onderwerpen:

  • Kerstmuziek (in een nieuw jasje)
  • Hilarische kerstfragmenten
  • Algemene (kerst)kennis
  • Films, covers en kerstige afbeeldingen
  • En nog veel meer...

Let's (kerst)quiz!

Je ontvangt van ons het kerstquizpakket digitaal… En dan? Super eenvoudig, alle uitleg wordt meegestuurd met het quizpakket!

Maak teams, ga voor de open haard of bij de kerstboom zitten en start jullie kerstquiz. Wil je de kerstquiz online organiseren? Dan raden we je aan om hier Zoom, Microsoft Teams of Google Hangouts voor te gebruiken. Via Zoom kan je zelfs groepjes maken, ideaal voor grote families en vriendengroepen!

Ben jij klaar voor een
(online) kerstquiz?

Ja? Top, dan zorgen wij voor jou en jouw familie, vrienden of collega’s graag voor een unieke kerstactiviteit. Wil je wel graag een quiz organiseren, maar is een kerstquiz toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan onze Eindejaarsquiz 2023 of een van onze andere pubquizzen.

Heb je de kerstquiz in 2022 ook besteld? Laat het ons dan weten!