”All I want for Christmas…” 

is een (online) kerstquiz!

De feestdagen staan weer voor de deur, en dat betekent weer de nodige gezelligheid met familie en vrienden. Borrelen, lang tafelen, veel lachen en natuurlijk veel lekker eten en drinken. Ook dit jaar heeft Pubquizmasters.nl weer een ontzettende leuke kerstquiz gemaakt voor tijdens de kerstdagen. Gezelligheid staat altijd voorop, daarom is het quizpakket gevuld met meezingers, hilarische kerstfilmpjes en de nodige weetjes en afbeeldingen. 

Tijdelijk voor slechts € 39,95!

De kerstquiz 2021

Een quiz is een ontzettend leuke activiteit voor tijdens de feestdagen. Gezellig voor met jouw eigen familie thuis, of toch juist online met alle broers, zussen, ooms en tantes erbij? Het kan allebei! 

Van kerstmuziek tot vragen over de kerstman. Ideaal voor met familie en vrienden, maar net zo leuk voor tijdens een digitale kerstborrel met collega’s. Met de (online) kerstquiz van Pubquizmasters zorg jij in elke groep voor een onvergetelijke kerstmis!

Wat kan je verwachten?

Heel simpel: een compleet verzorgd kerstquizpakket met de volgende onderwerpen:

  • Kerstmuziek (in een nieuw jasje)
  • Hilarische kerstfragmenten
  • Algemene (kerst)kennis
  • Films, covers en kerstige afbeeldingen
  • En nog veel meer...

Let's (kerst)quiz!

Je ontvangt van ons het kerstquizpakket digitaal… En dan? Super eenvoudig,  alle uitleg wordt meegestuurd met het quizpakket!

Maak teams, ga voor de open haard of bij de kerstboom zitten en start jullie kerstquiz. Wil je de kerstquiz online organiseren, dan raden we je aan om hier Zoom, Microsoft Teams, Google Hangouts of Skype voor te gebruiken. Via Zoom kan je zelfs groepjes maken, ideaal voor grote families of vriendengroepen!

Ben jij klaar voor een
(online) kerstquiz?

Ja? Top, dan zorgen wij voor jou en jouw familie, vrienden of collega’s graag voor een unieke kerstactiviteit. Wil je wel graag een quiz organiseren, maar is een kerstquiz toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan onze Eindejaarsquiz 2021 of een van onze andere pubquizzen.

Heb je de kerstquiz in 2020 ook besteld? Geen probleem, de kerstquiz 2021 is volledig nieuw!