Thuiswerken, we doen tegenwoordig niet meer anders. Gelukkig hoef je voor een pubquiz de kroeg niet meer in: een pubquiz organiseer je eenvoudig met vrienden, familie of collega’s online. Microsoft Teams wordt veel gebruikt voor het organiseren van online bedrijfsuitjes, maar een pubquiz via Zoom is ook ontzettend populair. Benieuwd naar hoe wij van Pubquizmasters.nl jou kunnen helpen met het organiseren van een leuke pubquiz avond? Bekijk dan snel hieronder de stappen en kies een van onze pubquizzen.

1. Kies jouw pubquiz

Het enige dat jij hoeft te doen voor we echt kunnen beginnen, is jouw favoriete pubquiz kiezen. Easy toch?

Je kan het zo gek niet bedenken, van een thema-quiz tot een kant-en-klaar pakket. Kies je voor een sportquiz, of hou je toch meer van muziek? Een combinatie van thema’s kan natuurlijk ook. Laat het ons weten, dan regelen wij de bijpassende online pubquiz. Nieuw is de online kerstquiz en de eindejaarsquiz, speciaal voor de feestdagen!

2. De voorpret begint

Je hebt een pubquiz gekozen? Top, dan gaan wij meteen voor je aan de slag. En jij? Sit back and relax!

Nodig al jouw pubquizvrienden, familie of collega’s uit en zorg alvast voor genoeg drankjes en snacks. Van ons krijg je dan een mooi pakket opgestuurd, met daarin natuurlijk alle vragen, antwoorden, antwoordformulieren, een presentatie (met beeld en geluid) en de speluitleg.

3. Let's quiz

Zorg voor een enthousiaste quizmaster en maak alvast de pubquiz-teams. Jullie zijn helemaal klaar voor een gezellige online quiz. Veel plezier!

Wil je een online pubquiz organiseren, dan raden we je aan om bekende programma’s als Zoom, Microsoft Teams, Google Hangouts of Skype te gebruiken. Wist je dat je bij Zoom zelfs aparte teams kan maken, ideaal voor grotere groepen!

Hebben we jou enthousiast gemaakt?

We hopen van wel. Dan bezorgen we jou en je vrienden, familie of collega’s graag een unieke pubquizavond. Het is alleen nog even de vraag welke pubquiz je wilt doen. Bekijk onze verschillende pubquizzen.