Ja, wat is dat eigenlijk?

Een pubquiz is heel simpel gezegd een quiz in een kroeg of café, die vaak één keer per week of maand georganiseerd wordt. Samen met jouw team strijd je dan tegen andere quizzers. Win jij de quiz? Dan wordt vaak jouw rekening van die avond verscheurd. Een slim concept om tijdens een doordeweekse avond de kroeg toch vol met gasten te krijgen.

Steeds vaker wordt een pubquiz ook buiten het café gehouden. Met vrienden of familie thuis of met collega’s op werk. Maar dat niet alleen. Een opkomende trend is het online pubquizzen. Nu we met z’n allen meer thuis zitten is een online pubquiz de ultieme sociale activiteit. Via videobellen kun je gemakkelijk met al je vrienden een gezellige borrel houden en tegelijkertijd een online pubquiz doen. Het enige wat je nodig hebt, is een set vragen met antwoorden.

pubquiz-image-2

En ja, die set met vragen geven wij je graag. Enerzijds omdat we het gewoon heel leuk vinden om quizzen te bedenken en te geven. Anderzijds omdat we jullie ook graag enthousiast maken om een unieke (online) pubquizavond te organiseren. Zo ontstond Pubquizmasters. 

De pubquizmasters (Max en Mattie) doen het voorwerk. Jij hoeft alleen nog je vrienden, familie of collega’s uit te nodigen. Voor nu even niet fysiek, maar online via Teams, Zoom of Skype. Een beetje wennen wel, maar net zo gezellig. Wil je graag zelf ook meedoen aan de online pubquiz? Geen probleem, dan worden wij gewoon de pubquizhosts.

Hebben we jou enthousiast gemaakt?

We hopen van wel. Dan bezorgen we jou en je vrienden, familie of collega’s graag een unieke pubquizavond. Het is alleen nog even de vraag welke pubquiz je wilt doen. Bekijk onze verschillende pubquizzen.