Klaar voor een terugblik op 2022? 

Speel dan snel de (online) eindejaarsquiz!

Ook 2022 gaat de boeken in als een onvergetelijk jaar … Met mooie en memorabele momenten, maar ook minder fijne momenten. Alles passeerde de revue. Hoeveel weet jij nog? Weet jij meer dan je familie en/of vrienden?

Ga de strijd met elkaar aan en speel dé (online) eindejaarsquiz 2022. Dit volledig verzorgde oud & nieuw quizpakket met 50 vragen, afbeeldingen en geluidsfragmenten speel je eenvoudig thuis met familie, of juist online met vrienden, vriendinnen en collega’s.

Voor slechts € 50!

Oud & Nieuw quiz 2022

Het is ook voor dit jaar nog onduidelijk of we tijdens oud en nieuw een mooi feest of een gezellig etentje kunnen organiseren. Speel daarom, thuis of online, de eindejaarsquiz over 2022!

We laten corona even los, maar kijken juist vooral naar alle andere belangrijke, leuke en opvallende gebeurtenissen die 2022 te bieden had. Want die waren er! Heb je het nieuws en de vele mooie sportevenementen bijvoorbeeld gevolgd? Test het met dit quizpakket!

eindejaarsquiz voorbeeld
eindejaarsquiz oliebollen

Wat kan je verwachten?

Heel simpel: een compleet verzorgd eindejaars quizpakket met de volgende onderwerpen.

  • 2022 in het nieuws
  • Beeld- en geluidsfragmenten
  • Sport in 2022
  • Opvallende gebeurtenissen
  • Oh-ja momenten en hilarische weetjes

Let's end 2022 in style!

Wij stellen voor jou een quizpakket samen van 50 vragen, samengevoegd in een mooie PowerPoint.

Start de presentatie en jouw beeld- en geluidsfragmenten worden automatisch afgespeeld… Wel zo handig! Je ontvangt daarnaast nog een speluitleg, de antwoordformulieren en de vragen. De antwoorden versturen we los, zodat je als quizmaster ook lekker mee kan spelen!

Zin om 2022 gezellig af te sluiten met een Oud & nieuw quiz?

… of om juist het nieuwe jaar gezellig en creatief te beginnen? Bestel dan snel de eindejaarsquiz! Je ontvangt een compleet verzorgd pakket inclusief speluitleg, zodat jij met je vrienden, collega’s of familie coronaproof terug kan kijken of 2022!