Ook zo klaar met 2020? 

Speel dan snel de online eindejaarsquiz!

Dat 2020 een onvergetelijk jaar was staat wat ons betreft vast… Maar door corona lijkt het een jaar om snel te vergeten, terwijl 2020 meer dan genoeg mooie en memorabele momenten te bieden had! ”Waren er mooie momenten dan?”, horen we jullie jezelf afvragen? Jazeker! En wat is er nou leuker dan daar tijdens de online eindejaarsquiz 2020 nog eens rustig op terug te blikken. De quiz speel je eenvoudig thuis met familie, of juist online met alle vrienden, vriendinnen en collega’s. 

Eindejaarsquiz 2020

We zijn helaas ook tijdens oud en nieuw beperkt in het geven van een leuk feest, of het organiseren van een gezellig etentje. Speel daarom, thuis of online, de eindejaarsquiz over 2020!

Er wordt zeker even stilgestaan bij corona, maar we kijken vooral naar alle andere belangrijke, leuke en opvallende gebeurtenissen die 2020 te bieden had. We zijn natuurlijk allemaal corona-moe, maar heb je voor de rest het nieuws wel gevolgd? Test het met de eindejaarsquiz!

Wat kan je verwachten?

Heel simpel: een compleet verzorgde eindejaarsquiz! Oneindig veel hoogte- en dieptepunten op het gebied van sport, politiek, cultuur, film en muziek. Gegarandeerd de nodige ”oh ja!” momenten!

Speciaal voor jou stellen wij een quizpakket samen met 50 vragen. We blikken met zowel beeld als geluid terug op het afgelopen jaar: vergeet bijvoorbeeld de presidentsverkiezingen niet… Met de eindejaarsquiz 2020 kijk je verder dan alleen corona.

Let's end 2020 in style!

Ondanks dat we een apart jaar achter de rug hebben, hopen we dat iedereen met de eindejaarsquiz 2020 toch in stijl af kan sluiten.

Juist omdat het afgelopen jaar veelal gedomineerd werd door corona, hebben we weinig stil gestaan bij alle andere leuke en opvallende gebeurtenissen. Leuk om tijdens oud en nieuw het jaar mee af te sluiten, of juist om tijdens de nieuwjaarsborrel het nieuwe jaar goed te beginnen!

Zin om 2020 gezellig af te sluiten
met een online eindejaarsquiz?

… of om juist het nieuwe jaar gezellig en creatief te beginnen? Bestel dan snel de eindejaarsquiz 2020! Je ontvangt een compleet verzorgd pakket inclusief speluitleg, zodat jij met je vrienden, collega’s of familie coronaproof terug kan kijken of 2020!