Klaar voor een terugblik op 2021? 

Speel dan snel de online eindejaarsquiz!

Dat 2021 een onvergetelijk jaar was staat wat ons betreft vast… Maar door corona lijkt het een jaar om snel te vergeten, terwijl 2021 meer dan genoeg mooie en memorabele momenten te bieden had! ”Waren er mooie momenten dan?”, horen we jullie jezelf afvragen? Jazeker! 

Wat is er nou leuker dan daar tijdens de online eindejaarsquiz 2021 nog eens rustig op terug te blikken. De quiz speel je eenvoudig thuis met familie, of juist online met alle vrienden, vriendinnen en collega’s.

Tijdelijk voor slechts € 39,95!

Eindejaarsquiz 2021

Het is ook voor dit jaar nog onduidelijk of we tijdens oud en nieuw een mooi feest of een gezellig etentje kunnen organiseren. Speel daarom, thuis of online, de eindejaarsquiz over 2021!

We laten corona even los, maar kijken juist vooral naar alle andere belangrijke, leuke en opvallende gebeurtenissen die 2021 te bieden had. Want die waren er! Heb je het nieuws en de vele mooie sportevenementen bijvoorbeeld gevolgd? Test het met dit quizpakket!

eindejaarsquiz voorbeeld

Wat kan je verwachten?

Heel simpel: een compleet verzorgd eindejaars quizpakket met de volgende onderwerpen.

  • 2021 in het nieuws
  • Beeld- en geluidsfragmenten
  • Sport in 2021
  • Opvallende gebeurtenissen
  • Oh-ja momenten en hilarische weetjes

Let's end 2021 in style!

Wij stellen voor jou een quizpakket samen van 50 vragen, samengevoegd in een mooie PowerPoint.

Start de presentatie en jouw beeld- en geluidsfragmenten worden automatisch afgespeeld… Wel zo handig! Je ontvangt daarnaast nog een speluitleg, de antwoordformulieren en de vragen. De antwoorden versturen we los, zodat je als quizmaster ook lekker mee kan spelen!

Zin om 2021 gezellig af te sluiten
met een online eindejaarsquiz?

… of om juist het nieuwe jaar gezellig en creatief te beginnen? Bestel dan snel de eindejaarsquiz! Je ontvangt een compleet verzorgd pakket inclusief speluitleg, zodat jij met je vrienden, collega’s of familie coronaproof terug kan kijken of 2021!